desember 2012 (Lisa)

Arkivet for: desember 2012.


Nå er det jul, igjen

  • Publisert: 26.12.2012 kl.23:41

I dag er den siste juledagen.

Julen gikk merkelig fort. Julestemningen var aldri tilstedet, verken før eller under jula. Det var mer sånn "oiii- seriøst? nå på mandag?". Jeg stresset, og gjorde mye "i-siste-liten" arbeid, som er typisk meg. Men jeg hadde en fin jul, sammen med familie.

Også må jeg nesten si, før det er forseint:

God jul!

 


Lange dager.

  • Publisert: 07.12.2012 kl.16:04

Det er litt tomt her inne på bloggen, men det skjer ikke så mye om dagene at jeg egentlig har noe å dele på den fronten. Jeg bruker dagene til å få ting på plass, og behandling. I morgen flytter jeg inn i hybelen, så det er noe jeg ser veldig frem til. Jeg er på en plass man ikke skal være på for lenge, for den er mer lagt opp for de kortere opphold. Det handler litt om regler og rutiner, og hva som er konstruktivt i lengden. Jeg er lei av å trø rundt på ei avdeling uten mål og mening, så blir godt å få mitt eget sted.

Det jeg gjør om dagen: drikker nedfryst pepsi, spiser yoghurtnøtter og spiller kort!!

Det går mot en utskrivelse, men det vil nok ikke skje med en gang. Etterhvert skal jeg gå over til å bli dagpasient. Det vil si at jeg er på avdelingen på dagen og hjemme på ettermiddagen/natten. Det er ikke bestemt noe enda, så det er litt opp til meg. Jeg er usikker på hva jeg ønsker, og usikker på hvor mye jeg egentlig kan få ut av å være her. Jeg skal ikke si at det er ille her, men det er ikke en plass hvor 19 år gamle jenter ønsker å være på. Kanskje ei natt eller to, men ikke i måneder.

Jeg er egentlig ganske lei, og sliten, men det skal gå - det må gå.

© http://reachforthesun.blogg.no
Image and video hosting by TinyPic


+ Legg meg til som venn.


Navn: Lisa
Alder: 18
Bosted: Bodø
Mail: reachforthesun@hotmail.no


Blogger om livet, hverdagen som psykisk syk, oppturer og nedturer, og veien mot noe bedre. Prøver å mestre livet og passe inn i den såkalte "normale hverdagen". Og en dag vil jeg klare det.hits