oktober 2013 (Lisa)

Arkivet for: oktober 2013.


It's like you're a demon I can't face down

  • Publisert: 08.10.2013 kl.23:47

Jeg skal ikke si at det går bra, for da lyver jeg, men det går ikke direkte dårlig heller. I forhold til hvordan det bruker å være så går det greit. Enkelte ting har blitt veldig forverret de siste tiden- og det er i grunnen kun min feil. Jeg prøver å jobbe med det, prøver å komme meg videre, men til nå har jeg ikke prøvd hardt nok. Noen ganger strekker ikke motivasjonen til. Det som er galt blir rett, og rett blir galt - også gir ingenting mening lenger. Jeg rives i to og aner ikke hvilken retning jeg skal ta, så jeg blir bare gående frem og tilbake. Jeg veit hva som er rett, jeg veit det veldig godt, men likevel er jeg usikker på hvilken side jeg skal ta. Jeg prøver å kjempe i mot, men det hele blir bare til en stor kamp mot meg selv. Det er vanskelig å forstå hvorfor jeg ikke vil gi slipp på noe som bare ødelegger meg. Men logikk eksisterer ikke i følelser.

Jeg vil la det gå - jeg vil det virkelig, men jeg vil ikke.


Who's behind the painted face?

  • Publisert: 03.10.2013 kl.01:44

Det er kaotisk. Mest fordi jeg ikke forstår noe. Jeg har fortrengt så mye at jeg nå ikke klarer å føle noe som helst. Det er vanskelig å vite om jeg har det bra eller om jeg ikke har det bra. Jeg har få ord. Jeg veit ikke hvordan jeg skal beskrive situasjonen min- fordi jeg veit ikke hva jeg skal beskrive. Jeg veit at ikke alt med livet mitt er like bra. Jeg veit at de siste dagene ikke har vært lette, men jeg veit ikke hva som er problemet, og om det er et problem. Jeg veit heller ikke når det er et problem.

Frustrasjonen de siste dagene har vært stor, og jeg har begynt å miste troen på meg selv. Jeg hater den personen jeg har følt meg som de siste dagene. Jeg har begynt å gi opp på meg selv, men det er fortsatt todelt. Jeg prøver å holde fast på at jeg vil, jeg skal, jeg klarer, men jeg er usikker på hvor mye jeg klarer. Jeg tror jeg overvurderer meg selv. Jeg føler meg så svak. Det er lite med meg selv jeg liker. Jeg bærer et stort hat over meg selv. Jeg prøver å snu om på tankene, jeg vil komme meg videre, men jeg vil ikke være urealistisk. Jeg er omringet av en stor mur. Jeg har stengt meg helt inne. Jeg prøver å bryte den, men noen ganger føles det nærmest umulig. Noen ganger vil jeg bare at det skal være slik.

Oppi alt kaoset går det sakte fremover. Jeg kan delvis se en fremtid, selv om jeg på enkelte tidspunkter av dagene ikke klarer å se noe som helst. Jeg vil gjøre noe med livet mitt. Jeg er klar til å ta i bruk alle ressurser jeg har for å kjempe for en bedre hverdag. Jeg er sliten, utrolig sliten, men det er ikke slik som dette jeg vil leve.

© http://reachforthesun.blogg.no
Image and video hosting by TinyPic


+ Legg meg til som venn.


Navn: Lisa
Alder: 18
Bosted: Bodø
Mail: reachforthesun@hotmail.no


Blogger om livet, hverdagen som psykisk syk, oppturer og nedturer, og veien mot noe bedre. Prøver å mestre livet og passe inn i den såkalte "normale hverdagen". Og en dag vil jeg klare det.hits