oktober 2012 (Lisa)

Arkivet for: oktober 2012.


Høstferie.

  • Publisert: 12.10.2012 kl.13:49

Tumblr_mbs2ahdt7z1r9p8fro1_500_large

Nå har jeg vært hjemme ei uke på høstferie, og sitter bare å venter på at vi skal kjøre til flyplassen. Var godt å komme hjem igjen og treffe gode folk- på tross av at jeg gjerne skulle hatt mer tid. Skal først en tur innom godeste Lena, før at jeg på søndagen ankommer skolen. Jeg sitter med blanende følelser til å avslutte ferien, men ser frem til å treffe folk igjen! Klassen jeg går i er super, og vi kunne ikke hatt bedre klassemiljø. Føler at vi kan være åpne med hverandre selv når vi alle sitter sammen, og virker som at alle der føler seg trygge.

Ting er ikke alltid like greit, men ser ut til at det sakte men sikkert- går fremover hver dag. Det er ikke alltid ting er like logisk, men det gjelder å bare holde ut når de sterkeste stormene kommer. Det er ikke storm hver dag, så da er det bare å bruke de dagene til å komme seg ut, ut til livet. Så lenge man puster er man i livet.

© http://reachforthesun.blogg.no
Image and video hosting by TinyPic


+ Legg meg til som venn.


Navn: Lisa
Alder: 18
Bosted: Bodø
Mail: reachforthesun@hotmail.no


Blogger om livet, hverdagen som psykisk syk, oppturer og nedturer, og veien mot noe bedre. Prøver å mestre livet og passe inn i den såkalte "normale hverdagen". Og en dag vil jeg klare det.hits