juni 2013 (Lisa)

Arkivet for: juni 2013.


#Sommer

  • Publisert: 28.06.2013 kl.20:46


Sommerlivet er fint.

Dagene har gått til bading, mye latter, sene kvelder (med mørke!!) og forskjellige turer. I morgen skal vi stikke til Sverige - igjen. Vi har klart å drukke et brett med pepsi på et par dager, så vi trenger påfyll! Søndag blir det tusenfryd og Green Day- konsert, og i nesteuke blir det hyttetur med søte venner, før jeg tar turen hjem igjen. Jeg savner ikke hverdagen i det hele tatt. Kunne vært slike dager for alltid!


Do you know what's worth fighting for, when it's not worth dying for?

  • Publisert: 13.06.2013 kl.15:31

Noen ganger så har den delen av hjernen man bruker til rasjonell tekning blitt sperret. Jeg ble født med tekniske problemer, og de er så kompliserte at det enda ikke finnes kunnskap eller verktøy nok til å fikse det. Noen tror at det er umulig, at det ikke kan fikses - mens andre tror på teknologi og utvikling. Det stopper helt opp, og jeg ønsker ikke å smitte andre med svarte tanker. For det har vært svart - så svart at jeg ikke har sett noe som helst. Jeg har kavet rundt i mørket uten å komme meg noen sted, fordi jeg klarte ikke å se noen veier å gå. Jeg har vært sliten av å prøve å finne en vei i mørket, ut av mørket. Alt for sliten til at jeg orket å finne veien som skulle lede meg videre. Jeg var ikke engang sikker på om den veien eksisterte.

Når lyset kom på hadde ikke mørket forlatt øynene. Jeg trodde det var lyset som var problemet, men det virkelige problemet lå i meg. Verden var ikke svart, det var jeg som ble blind og kun så svart. Det var mine øyne som forandret og vridde på fargene. Så jeg satt meg ned. Jeg valgte ikke å bli blind, men jeg valgte å sette meg ned. Jeg trengte en pause, men ønsket en pause som var lengre enn en liten luftepause. Lengre og mer permanent enn en pause. Lengre pause enn noen som gikk sammen med meg kunne godta. Så de løftet meg opp og presset meg til å gå videre. Jeg klarten nesten å få viljen min, det gikk nesten, men jeg gav etter for presset og gikk videre. Jeg valgte å gå videre.

Jeg mistet pusten og lærte meg å puste på nytt. Det er fortsatt vanskelig og utfordrende og puste, det er tungt, men jeg puster.

Så lenge jeg puster er det liv en eller annen plass i kroppen.

© http://reachforthesun.blogg.no
Image and video hosting by TinyPic


+ Legg meg til som venn.


Navn: Lisa
Alder: 18
Bosted: Bodø
Mail: reachforthesun@hotmail.no


Blogger om livet, hverdagen som psykisk syk, oppturer og nedturer, og veien mot noe bedre. Prøver å mestre livet og passe inn i den såkalte "normale hverdagen". Og en dag vil jeg klare det.hits