juni 2012 (Lisa)

Arkivet for: juni 2012.


You are my night sky

  • Publisert: 12.06.2012 kl.10:31


Breath... just breath.

  • Publisert: 09.06.2012 kl.19:46

Tumblr_m27qgqx8qh1r4gimoo1_500_large

Det er stress, stress og stress. Har aldri før stått i en slik sitausjon som nå, har aldri før opplevd så mye stress på en gang. Jeg står midt i eksamenstiden, og jeg har på grunn av forholdene manglet flere av vurderingene, så jeg må ta dem i tillegg. Også er det ikke bare skole - det er også to andre ting som stresser meg veldig. Jeg veit at jeg kan puste lettet ut når helgen i nesteuke inntreffer, så jeg får bare håpe at jeg får ordnet alt til da, slik at jeg slipper og få problemer som ikke kan løses.

Jeg hadde tenkt å gå folkehøgskole til neste år, og jeg kom inn via ventelista. Jeg ble jo veldig glad, fordi jeg trodde aldri at jeg ble til å komme inn. Men så er det noe som gjør at det er muligheter for at jeg ikke får den plassen likevel, så får bare håpe at det ordner seg. Det må ordne seg, for hvis ikke aner jeg ikke hva jeg skal gjøre. Det er ikke aktuelt å gå et helt år uten noe å gjøre. Heldigvis har jeg gode støttespillere som kan hjelpe meg med det meste! Takk gud for deet.

© http://reachforthesun.blogg.no
Image and video hosting by TinyPic


+ Legg meg til som venn.


Navn: Lisa
Alder: 18
Bosted: Bodø
Mail: reachforthesun@hotmail.no


Blogger om livet, hverdagen som psykisk syk, oppturer og nedturer, og veien mot noe bedre. Prøver å mestre livet og passe inn i den såkalte "normale hverdagen". Og en dag vil jeg klare det.hits