februar 2013 (Lisa)

Arkivet for: februar 2013.


I know a place to disappear

  • Publisert: 24.02.2013 kl.18:50

Jeg lever i denne verden hvor ingenting er slik som det egentlig er, og fornuft er et fremmedord som ikke engang eksisterer i ordboken. Hvor det er mørkt selv når solen skinner. Hvor regnfulle dager er de dagene det regner minst. Hvor smerte er noe positivt og det som gir deg mest. Hvor fantastiske dager kan være mitt største mareritt. Det minst logiske er det mest logiske, og det tyngste er det letteste.

Grunnleggende kunnskap er ikke kunnskap i det hele tatt.

Noen ganger er det tomt, helt tomt. Andre dager er det så fult at det renner over. Kontrastene skaper to forskjellige verdener. Kontrastene som deler meg i to. Ene dagen skinner lyset, neste dag er det mørkt, mens dag tre skinner mørket i lyset. Alt blir forandret. Alt blir annerledes. Hver dag har sin egen personlighet, sitt eget problem, sin egen oppbygning. Forskjellig fokus, forskjellig funksjonsnivå og forskjellige forutsetninger. Jeg er delt opp i dager, forskjellige dager. Noe som burde være det samme er stadig under forandring, og det skaper en så stor ustabilitet, lager en så liten forutsigbarhet at hele systemet kræsjer. Det finnes ikke en kalender som kan vise hvilken dag det er. Det finnes ingen måleståkk som kan vise noe som helst, fordi ingenting er som det skal være.

Og frihet er å skape en dag som ikke har vært skapt før.


Keep Holding on.

  • Publisert: 17.02.2013 kl.23:11

" Is just a place somewhere in the world. Maybe it's a lot like your world, maybe it's nothing like it. But if you look closer, you might see someone like you. Someone trying to find their way. Someone trying to find their place. Someone trying to find their self. Sometimes it seems like you are the only one in the world who's struggling, who's frustrated, unsatisfied, barely getting by. But that feeling's a lie. And if you just hold on, just find the courage to face it all for another day, someone or something will find you and make it all okay. Because we all need a little help sometimes; someone to helps us hear the music in their world, to remind us that it won't always be this way. That someone is out there. And that someone will find you"

- One tree hill. 


See the world through a child's eyes

  • Publisert: 04.02.2013 kl.18:49
It's been hard but I have to believe

  • Publisert: 04.02.2013 kl.00:17

I'll try to be strongBelieve me I'm trying to move onIt's complicated but understand me
'Cause I need timeMy heart is numb, has no feelingSo while I'm still healingJust try and have a little patience

 

De siste ukene har jeg hatt en mer normal hverdag enn jeg har hatt på lenge - og det er akkurat det jeg både vil og trenger. Jeg har savnet dette. Bare de små tingene i hverdagen, som å kunne lage sin egen mat, legge opp sin egen dag, ta hverdagslige avgjørelser selv. Ingen som bestemmer, synes og mener. Ingen som ber meg om å holde meg inne eller tvinger meg til å gå ut. Ingen som kjefter på meg fordi jeg springer i gangene (veldig viktig å poengtere!). Jeg kan legge meg når jeg vil, og stå opp når jeg vil. Jeg prøver å holde på døgnrytmen, og jeg må opp tidlig enkelte dager fordi jeg har ting jeg må rekke, men valget om å legge meg og stå opp er likevel fult og helt mitt. Jeg står opp fordi jeg vil det.

Frihet, kalles det.

Frihet fører til mer ansvar. Ansvar for seg selv, for sitt eget liv. Det er et ansvar jeg føler meg klar for å ta. Det har alltid vært et stort mål, og det at jeg mestrer oppgaven, får meg til å føle at jeg har oppnådd noe som jeg anser som ganske stort i mitt liv. Jeg har brutt en barriere, og har nådd et punkt jeg på enkelte tidspunker i livet mitt har ansett som nærmest umulig å oppnå. Jeg veit ikke om jeg kan si farvell til institusjonslivet og tro at det aldri mer blir en realitet, men en ting er sikkert, og det er at det isåfall skal bli lenge lenge til neste gang. Det har aldri før føltes så godt å være "ute". Det er selvfølgelig noen dager jeg kan savne det, men da er det egentlig mest folkene jeg savner, tror jeg.

Nå er det tid for å klare og stå på mine egne ben.

© http://reachforthesun.blogg.no
Image and video hosting by TinyPic


+ Legg meg til som venn.


Navn: Lisa
Alder: 18
Bosted: Bodø
Mail: reachforthesun@hotmail.no


Blogger om livet, hverdagen som psykisk syk, oppturer og nedturer, og veien mot noe bedre. Prøver å mestre livet og passe inn i den såkalte "normale hverdagen". Og en dag vil jeg klare det.hits