januar 2013 (Lisa)

Arkivet for: januar 2013.


Et nytt kapittel.

  • Publisert: 01.01.2013 kl.23:51

Er det nå det obligatoriske nyttårsinnlegget skal komme?

Uneventful

Nytt år, nye muligheter - er det ikke det dem sier?

Jeg veit at mange ser på det som en klisje, at dagen i morgen ikke forandres på grunn av at årstallet er forandret, og kanskje det er det også. Men det er ikke årstallet som forandrer, det er tanken på at det er et nytt år, den motivasjonen det gir oss til å tenke nytt og annerledes, til å forandre ting, prøve nye ting, til å vri alt om til det bedre. Det gir oss håp om et bedre år, og drømmer om gode forandringer - og det er virkelig noe som er verdt å holde fast i, uansett hvor klisje det er.

 Sånn helt egentlig skal det ikke så alt for mye til for at 2013 blir et bedre år enn 2012. Med det utgangspunktet, er det jo veldig mye lettere å tenke at 2013 skal bli et bedre år, kanskje bra, til og med. Jeg sa det samme i fjor, men dette året skal jeg være like naiv. Jeg skal tro at dette året skal bli bra, på tross av alt, for tro skaper håp, og jeg trenger håp for å klare og holde fast i livet. 

I året som har gått har jeg erfart hvordan det er å falle, hvordan man kan være så stabil og helt plutselig falle utfor et stup uten forsvarsel. Jeg har opplevd hvordan det er å miste, både mennesker og drømmer som jeg verdsatte høyt. Jeg har lært meg å håpe, å tro, og det å klare å se en fremtid. Jeg har lært meg hvordan man setter pris på livet, og hvordan man samler opp krefter til å gå en vei man ikke engang ser vitsen i å gå. Jeg har erfart hvordan det er å falle tilbake, lengre tilbake enn man trodde man kunne. Jeg har sett hvor sterkt man kan feile, men jeg har også lært meg hvordan man reiser seg opp igjen, selv når alt i kroppen ber en om å holde seg nede.

2012 er over, og det er et kapittel i livet mitt jeg med glede kan legge bak meg. Jeg har vært inn og ut og frem og tilbake. Har levd i kofferter og esker, og det har aldri vært forutsigbart. Så fort som jeg kom ut av avdelingen kom jeg inn igjen. Men nå står jeg sterkere. Jeg har mer erfaring, mer styrke, mer visdom. Jeg har et bedre utgangspunkt for å klare meg i år enn jeg hadde sist år, så det skal gå, det må gå. Nå avsluttes et kapittel, og et nytt starter. Et kapittel jeg kan skrive selv. Et kapittel som skal handle om livet- handle om å leve.

Og sist men ikke minst:

Godt nyttår, til alle som leser dette!

© http://reachforthesun.blogg.no
Image and video hosting by TinyPic


+ Legg meg til som venn.


Navn: Lisa
Alder: 18
Bosted: Bodø
Mail: reachforthesun@hotmail.no


Blogger om livet, hverdagen som psykisk syk, oppturer og nedturer, og veien mot noe bedre. Prøver å mestre livet og passe inn i den såkalte "normale hverdagen". Og en dag vil jeg klare det.hits