Who's behind the painted face? (Lisa)

Who's behind the painted face?

  • Publisert: 03.10.2013 kl.01:44

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Det er kaotisk. Mest fordi jeg ikke forstår noe. Jeg har fortrengt så mye at jeg nå ikke klarer å føle noe som helst. Det er vanskelig å vite om jeg har det bra eller om jeg ikke har det bra. Jeg har få ord. Jeg veit ikke hvordan jeg skal beskrive situasjonen min- fordi jeg veit ikke hva jeg skal beskrive. Jeg veit at ikke alt med livet mitt er like bra. Jeg veit at de siste dagene ikke har vært lette, men jeg veit ikke hva som er problemet, og om det er et problem. Jeg veit heller ikke når det er et problem.

Frustrasjonen de siste dagene har vært stor, og jeg har begynt å miste troen på meg selv. Jeg hater den personen jeg har følt meg som de siste dagene. Jeg har begynt å gi opp på meg selv, men det er fortsatt todelt. Jeg prøver å holde fast på at jeg vil, jeg skal, jeg klarer, men jeg er usikker på hvor mye jeg klarer. Jeg tror jeg overvurderer meg selv. Jeg føler meg så svak. Det er lite med meg selv jeg liker. Jeg bærer et stort hat over meg selv. Jeg prøver å snu om på tankene, jeg vil komme meg videre, men jeg vil ikke være urealistisk. Jeg er omringet av en stor mur. Jeg har stengt meg helt inne. Jeg prøver å bryte den, men noen ganger føles det nærmest umulig. Noen ganger vil jeg bare at det skal være slik.

Oppi alt kaoset går det sakte fremover. Jeg kan delvis se en fremtid, selv om jeg på enkelte tidspunkter av dagene ikke klarer å se noe som helst. Jeg vil gjøre noe med livet mitt. Jeg er klar til å ta i bruk alle ressurser jeg har for å kjempe for en bedre hverdag. Jeg er sliten, utrolig sliten, men det er ikke slik som dette jeg vil leve.

Mette

03.10.2013 kl.08:52

Hei :)) Prøv å ta en dag av gangen, og tenk og handle i museskritt. Kjenner meg veldig igjen innimellom. Akkuratt i dag er alt tipp topp da. Men innimellom er alt ett kaotisk rør. Og da har jeg fått beskjed om å prøve å ha "en ball" i hode av gangen.....ikke tusen. (ball=tanker osv.) og prøve å bare bruke museskritt. For ellers blir det altfor mye....og da "bikker" det over for meg til slutt. Mulig det bare funker for meg, men i hvert fall det beste rådet jeg kan gi. Lykke lykke til, og prøv å konsentrer deg om en liten ting av gangen. Klem

Secret-Ana

03.10.2013 kl.10:06

Dette synes jeg var utrolig bra skrevet. Må si at jeg kjenner meg igjen i veldig mye du skriver, spesielt det med å så gjerne ville klare det men usikker på om man faktisk klarer det. Redselen om å overvurdere seg selv. Det er veldig gjennkjennelig, jeg mener, hva hvis jeg tror jeg er sterkere enn jeg faktisk er? Hold motet oppe kjære du! Det blir bedre etterhvert! :) Det får vi i allefall håpe!

Cecilie

06.10.2013 kl.14:59

Jeg vet heller ikke hvordan jeg har det eller føler meg. Ikke helt sikkert i hvert fall. Jeg kan delvis se en fremtid jeg også, og tar meg selv i å tenke ut ting, men det føles som et dødfødt prosjekt.

Dette er innlegget er veldig beskrivende for hvordan ting er for tiden, for min del.

Rebecca

08.10.2013 kl.16:52

Utrolig bra og fint skrevet. :) Kjenner meg godt igjen.

Skriv en kommentar© http://reachforthesun.blogg.no
Image and video hosting by TinyPic


+ Legg meg til som venn.


Navn: Lisa
Alder: 19
Bosted: Bodø
Mail: reachforthesun@hotmail.no


Blogger om livet, hverdagen som psykisk syk, oppturer og nedturer, og veien mot noe bedre. Prøver å mestre livet og passe inn i den såkalte "normale hverdagen". Og en dag vil jeg klare det.hits